Menu

Με την «Ανατολή στη λίμνη Βαν» και την Αρμενία κάνει ποδαρικό το IffP

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αρμενίας σας προσκαλούν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, και ώρα 17.30, στον κινηματογράφο Μικρόκοσμο (Λ. Συγγρού 106, Αθήνα), στην προβολή της ταινίας "Ανατολή στη λίμνη Βαν"

Σκηνοθεσία: Artak Igityan, Vahan Stepanyan
Πρωταγωνιστούν: Jean-Pierre Nshanyan (ΗΠΑ), Aren Vatyan (Ρωσία), Arevik Martirosyan (Γαλλία), Karen Jhangiryan (Αρμενία), Gyunishi Zan (Τουρκία).
Σενάριο: Armen Vatyan, Αren Vatyan
Μουσική: Aiko
Παραγωγή: Martin Adoyan, Mikhail Baghdasarov, Gevorg Gevorgyan, 2011

 

Το Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Πελοποννήσου που από φέτος, και κάθε χρόνο θα διεξάγεται τον Οκτώβρη σε τέσσερις πόλεις της Πελοποννήσου (Λουτράκι Κορινθίας, Ναύπλιο, Σπάρτη και Καλαμάτα), πραγματοποιείται υπό την αιγίδα:
του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού,
της Περιφέρειας Πελοποννήσου,
των δήμων στους οποίους διεξάγεται,
της Unesco,
των πρεσβειών των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό.


Η προβολή αυτή αποτελεί και την πρώτη εκδήλωση του θεσμού για το 2013 στα πλαίσια της προώθησής του και της γνωριμίας του με το ευρύ σινεφίλ κοινό.
Την προβολή θα ακολουθήσει δεξίωση με εδέσματα από την Αρμενία.

Είσοδος ελεύθερη.

Μικρόκοσμος
Λεωφόρος Συγγρού 106, 117 41, Αθήνα, +302109215305, www.mikrokosmos.gr

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, στις 17.30

 

 

Πηγή: texnes-plus.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Μεθοριακό επεισόδιο μεταξύ ΕΔ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας με αποτέλεσμα το θάνατο Αρμένιου Στρατιώτη

Σήμερα σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας στρατιώτες των ΕΔ του Αζερμπαϊτζάν σκότωσαν ένα  Αρμένιο στρατιώτη  σε μεθοριακό επεισόδιο κοντά στα σύνορα των 2 χωρών μετά απο ανταλλαγή πυροβολισμών.

" Ο  Στρατιώτης  Mher Yeghshatyan, 37 ετών, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 9 Φεβρουαρίου, ως αποτέλεσμα της παραβίασης της εκεχειρίας από τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν," ανέφερε το υπουργείο της Αρμενίας  σε δήλωσή του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο βόρειο-ανατολικό τομέα των συνόρων μεταξύ  Αρμενίας και  Αζερμπαϊτζάν.

" Το  αρμενικό υπουργείο Άμυνας συμμετέχει στην  θλίψη από την απώλεια και εκφράζει την υποστήριξή του προς την οικογένεια του  στρατιώτη Mher Yeghshatyan, τους φίλους και τους συναδέλφους του στρατιώτες", κατέληξε  το υπουργείο.

 

 

Πηγή: defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του υποψηφίου προέδρου της Αρμενίας

Οι ανακριτικές Αρχές ανακάλυψαν ένα περίστροφο τύπου Nagant στο σπίτι του υπόπτου για την απόπειρα δολοφονίας του προεδρικού υποψηφίου Παρουίρ Αϊρικιάν, ανέφερε η αρμενική υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας.

Επιπλέον, οι δύο κρατούμενοι υπέδειξαν ορισμένα περιστατικά κατά την απόπειρα, τα οποία συμπίπτουν με τις πληροφορίες που έχουμε, τόνισαν στην υπηρεσία. Ο Αϊρικιάν δέχθηκε δολοφονική επίθεση τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να πληγωθεί στον ώμο.
 
 
 
 
 
Πηγή: greek.ruvr.ru
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι