Menu

Επιτυχής συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στο πλαίσιο του έργου "Αριστεία στον Δημόσιο Τομέα" στην Αρμενία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή η επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Παγγαίου και της εταιρίας συμβούλων Οργανοτεχνική ΑΕ στο Γιερεβάν της Αρμενίας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου "Αριστεία στο Δημόσιο Τομέα" που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Μαύρη Θάλασσα".
Σκοπός της αποστολής ήταν η πραγματοποίηση σεμιναρίου για στελέχη του δημόσιου τομέα της Αρμενίας, σχετικά με μεθόδους και εργαλεία για τη βελτίωση της λειτουργίας οργανισμών δημόσιου ενδιαφέροντος. Στο σεμινάριο, το οποίο διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Δημόσιων Υπηρεσιών της Δημοκρατίας της Αρμενίας, συμμετείχαν εκπρόσωποι από 12 υπουργεία και άλλους Δημόσιους Οργανισμούς της χώρας.
Κατά την αποτίμηση των αποτελεσμάτων του σεμιναρίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δημόσιων Υπηρεσιών της Αρμενίας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, δήλωσε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες ενισχύουν σημαντικά τη διοικητική ικανότητα των δημοσίων υπηρεσιών και, ταυτόχρονα, συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση επωφελών διακρατικών σχέσεων. Εκτός αυτού, εξέφρασε την πρόθεση και την επιθυμία της αρμενικής πλευράς για διατήρηση και διεύρυνση της συνεργασίας και μετά την ολοκλήρωση του διακρατικού έργου "Αριστεία στον Δημόσιο Τομέα"
Ενόψει της επόμενης δράσης που προγραμματίζεται στο πλαίσιο του έργου τον προσεχή μήνα, αναμένεται η πραγματοποίηση ανάλογου σεμιναρίου στη Μολδαβία με εκπαιδευτές- εκπροσώπους από την ελληνική πλευρά.

 

Πηγή: k-tipos.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι