Menu

Εορτασμοί για την 9η Μάη την τριπλή εορτή στην Δημοκρατία του Αρτσάχ (Ναγκόρνο - Καραμπάχ), την Ημέρα της Νίκης, την Ημέρα του Στρατού Άμυνας της Δημοκρατίας του Αρτσάχ και την Απελευθέρωση του Shoushi.

Παρόντες στον εορτασμό Ο Πρόεδρος της Αρμενίας κ. Serzh Sargsyan μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο – Καραμπάχ) κ. Bako Sahakyan.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 8 Μαΐου με την Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία Ghazanchetsots του Σωτήρα Χριστού στο Shoushi. Ακλούθησε εκδήλωση της νεολαίας του Στεπανακέρτ (πρωτεύουσας του Αρτσάχ) στο Μέγαρο του Πολιτισμού.

Στις 9 Μαΐου την Δευτέρα με την παρουσία του Πρωθυπουργού της Αρμενίας κ. Tigran Sargsyan, του Πρόεδρου της Βουλής κ. Hovik Abrahamyan, του Υπουργου Άμυνας Seyran Ohanyan και εκπροσώπων των διπλωματικών αποστολών έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Πάρκο της Νίκης στο Ερεβάν όπου Αρμένιοι και Ρώσοι στρατιώτες παρέλασαν κοντά στο μνημείο και ακολούθως κράτησαν ενός λεπτού σιγή.

 

Πηγή: armenians.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι