Menu

Nέο single του HOVIG ''Στη ζωή να τολμάς'

  • Κατηγορία VIDEOS

Nέος HOVIG!!!!!!..Το νέο single του HOVIG ''Στη ζωή να τολμάς''σε στίχους του Σταύρου Ζαχαρία και μουσική του Παύλου Ρεμπή!!
το τραγουδι το υπογράφει ο Σταύρος Ζαχαριάς και μας προϊδεάζει δινοντας το στίγμα για την πρώτη δισκογραφική δουλειά του HOVIG!!!

 

Πηγή: youtube.com


 
Διαβάστε περισσότερα...

Θράκη: Έχτισαν τζαμί με τουρκική χρηματοδότηση και... τουρκική σημαία!

Ο Τούρκος δήμαρχος του Σισλί της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε το τζαμί που χρηματοδότησε ο δήμος του, στους Αμαξάδες της Κομοτηνής
Ο Τούρκος δήμαρχος του Σισλί της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε το τζαμί που χρηματοδότησε (με 70.000 ευρώ) ο δήμος του, στους Αμαξάδες της Κομοτηνής. Ο ίδιος είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση και ...

τις θρησκευτικού χαρακτήρα οροφογραφίες, και την τουρκική σημαία. Όλα αυτά στην ελληνική Θράκη!
Η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής κάνει λόγο για υποδοχή ηγέτη με τεράστια πανό και πλήθος κόσμου, που οργανώθηκε από τους ψευτομουφτήδες, και με Τούρκους που έφτασαν με τρία λεωφορεία από την Κωνσταντινούπολη.
Η Τουρκία συνεχίζει την εκμετάλλευση του ισλαμισμού, γέμισε με τζαμιά τη Θράκη, κατέκλυσε με σίριαλ την ελληνική τηλεόραση, καταγγέλλει καθημερινά την Ελλάδα στα διεθνή φόρα ότι καταπιέζει την «τουρκική» μειονότητα, δραστηριοποιείται σε όλα τα Βαλκάνια στρέφοντας τους λαούς τους εις βάρος μας, κι εμείς… πιστοί στα «δήθεν» μας.
Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτε για τα "φαινόμενα", αφού τα έχουμε γράψει και καταγγείλει πάρα πολλές φορές. Μόνο μία ερώτηση έχουμε να υποβάλουμε, δεδομένου του ότι τα θρησκευτικά κτίρια δεν έχουν υπόγεια, αφού δεν χρησιμοποιούν αποθηκευτικούς χώρους για τίποτε... Το συγκεκριμένο τζαμί, αλλά και άλλα που (ανα)κατασκευάζονται στην Θράκη, γιατί έχουν υπόγειους χώρους ίσους με το εμβαδό του χώρου λατρείας τους; Και γιατί αυτοί οι χώροι δεν έχουν εισόδους απο το εξωτερικό του κτιρίου; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται ως χώροι αποθήκευσης διαφόρων "υλικών"; Η απάντηση βρίσκεται σε μαρτυρίες Κυπρίων, που πριν την τουρκική εισβολή στη μεγαλόνησο έβλεπαν παρόμοιες οικοδομικές δραστηριότητες και δεν κατανοούσαν το γιατί... Το γιατί, όμως, το ένιωσαν με τον χειρότερο τρόπο, αφού για πολλούς από αυτούς μαζί με την απάντηση ερχόταν και ο θάνατος... Φυσικά, οι Ελληνικές υπηρεσίες δεν έχουν κάνει κανέναν τακτικό ή αιφνίδιο έλεγχο στα τζαμιά που έχουν υπόγεια...
Πηγή: On-news.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η Επιτροπή Πιστώσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ παρέχει για την οικονομική στήριξη της Αρμενίας $40 εκατομμύρια.

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Πιστώσεων της Γερουσίας ενέκρινε την έκδοσή του για το φορολογικό έτος 2012, πιστώσεις για το Λογαριασμό του Υπουργείο Εξωτερικών, οι οποίες περιγράφονται χρηματοδότηση των ΗΠΑ και τις προτεραιότητες της πολιτικής της στο εξωτερικό, όπως η Αρμενία και το Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανέφερε η Αρμενική Συνέλευση της Αμερικής (Armenian Assembly of America .).
Συνολικά, το νομοσχέδιο προβλέπει 626.7 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια για τις χώρες της Ευρώπης, της Ευρασίας και της Κεντρικής Ασίας (AEECA), η οποία είναι κατά 69 εκατομμύρια δολάρια σε χαμηλότερο επίπεδο από το φορολογικό έτος 2011. Παρόλο που το νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει καμία "περιουσιακή- οδηγία για τα κονδύλια δαπανών ή ορόσημα »,η γλώσσα της έκθεσης συνιστά τη χρηματοδότηση για την Αρμενία σύμφωνα με το αίτημα του προϋπολογισμού. Η Διοίκηση ζήτησε 40 εκατομμύρια δολάρια για την οικονομική βοήθεια στην Αρμενία για την φορολογικό έτος 2012. Η ψηφοφορία της επιτροπής της Γερουσίας αντανακλά την ενέργεια της Βουλής για την δράση στις Πιστώσεις της υποεπιτροπής, η οποία ζητούσε 40 εκατ. δολάρια για οικονομική στήριξη στην Αρμενία.
Το νομοσχέδιο της Γερουσίας αναφέρει επίσης "ότι τα κονδύλια που διατίθενται για την περιοχή του Νοτίου Καυκάσου μπορεί να χρησιμοποιηθούν για μέτρα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης και άλλες δραστηριότητες για την προώθηση της ειρηνικής επίλυσης των συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ενώ η γλωσσική έκφραση αναφέρει ότι «Η επιτροπή υποστηρίζει την ανθρωπιστική βοήθεια για τα θύματα της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και καλεί για την ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης ».
Το επόμενο βήμα θα είναι για τη Βουλή και τη Γερουσία να ολοκληρώσουν την δράση με τα αντίστοιχα νομοσχέδια τους. Ωστόσο, με το νέο φορολογικό έτος που αρχίζει την 1η Οκτωβρίου, το Κογκρέσο πρέπει να περάσει μια βραχυπρόθεσμη συνεχή απόφαση , πριν στρέψουν την προσοχή του πίσω στο φορολογικό έτος 2012 και στα νομοσχέδια των πιστώσεων.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Έλληνες και Αρμένιοι συμφώνησαν να προσφέρουν από κοινού στην ιστορία και την παράδοση

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ Η ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ 
ΚΑΙ ΤΟ A.T.C.U. ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Όπως αναφέρεται στο πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφηκε, με τον τρόπο αυτό επικυρώνονται αποφάσεις  και επαφές μεταξύ των δύο Διοικητικών Συμβουλίων, που αφορούν κοινές πολιτιστικές δράσεις όπως κοινές εκδηλώσεις λαογραφικού ενδιαφέροντος, παρουσία των χορευτικών συγκροτημάτων των δύο φορέων στην Ελλάδα και την Αρμενία, κοινά συνέδρια και  συμπόσια πάνω στην Ιστορία και την παράδοση, κάθε είδους πολιτιστικές δράσεις καθώς και ανάδειξη και προβολή των Ιστορικών μνημείων, των προϊόντων αλλά και την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

Ακόμη στο πρωτόκολλο συνεργασίας αναφέρονται κοινές μουσειολογικές δράσεις όπως ανταλλαγή εκθέσεων αντικειμένων στα Μουσεία, κοινές παρουσιάσεις και εκθέσεις φωτογραφίας, παντός είδους δράσεις και σύσφιξη σχέσεων, κοινές εκδόσεις, προγράμματα συντηρήσεων υφασμάτων και αντικειμένων. Τέλος κάθε άλλη Πολιτιστική και Ιστορική δράση που θα προωθεί τον Πολιτισμό, την παράδοση και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών των δύο φορέων και τη διάδοση του Πολιτισμού επ΄ ωφελεία της ανθρωπότητας.

Συγκινημένος ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού της Νέας Καρβάλης Καπλάνης Ιωσηφίδης χαρακτήρισε ιστορική την στιγμή αυτής της συνεργασίας, αφού οι δυο λαοί έχουν πολλά κοινά. Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του προέδρου της Αρμενικής Ένωσης Βαρντάν Βαρντανιάν, χαρακτήρισε την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων αρχή μιας εν γένει μεγάλης συνεργασίας. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού της Αρμενίας, προσφέροντας στον κ. Ιωσηφίδη ένα αναμνηστικό δώρο για τα 21 χρόνια της Αρμενικής Δημοκρατίας. Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με παραδοσιακές Αρμενικές λιχουδιές και κρασί που έφεραν οι φιλοξενούμενοι.

Τέλος ο κ. Ιωσηφίδης ανέφερε και μια τιμητική διάκριση που ήρθε από την συμμετοχή της Στέγης σε ένα μουσικό cd του μουσικού σχήματος «Τα Φώτα Απέναντι» από τη Μυτιλήνη.  Πρόκειται για ένα cd με τραγούδια και ποιήματα ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Όλα τα τραγούδια του σχήματος είναι προσωπικές ιστορίες από μετανάστες, που τα μέλη του γνωρίζουν προσωπικά και οι οποίοι είτε ζουν ακόμη στη Λέσβο είτε έχουν περάσει από το νησί. Ιστορίες προσφύγων από τη Γεωργία, το Αφγανιστάν, τη Σερβία, την Αλβανία, την Αίγυπτο, το Ιράκ, τη Νότια Αφρική και την κεντρική Ευρώπη, αλλά και ιστορίες Ελλήνων μεταναστών. Το cd αυτό έγινε χρυσό και το περασμένο Σάββατο εκπρόσωποι του συγκροτήματος βρέθηκαν στη Νέα Καρβάλη για να δώσουν αυτή την διάκριση στην Στέγη Πολιτισμού.

Μάκης Λιόλιος

 

Πηγή: evdomi.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι