Menu

Η «Beyonce» της Αρμενίας, Ιβέτα Μουκουτσιάν στο ΟΛΑ: Από το σχέδιο στη σκηνή της Γιουροβίζιον

Ο πανηγυρισμός με τη σημαία της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η παρότρυνση της οικογένειας της να ασχοληθεί με το τραγούδι και η ζωή ανάμεσα σε Αρμενία και Γερμανία

H Ιβέτα Μουκουτσιάν, η «Beyonce» της Αρμενίας όπως είναι γνωστή, ήταν η πιο εκρηκτική παρουσία της φετινής Eurovision. Η σέξι Αρμένισσα ήρθε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και μίλησε για όλα.

Πώς είναι η ζωή της μετά τη Eurovision; «Θέλω να πω ότι μετά τον διαγωνισμό δεν ξεκουράστηκα ούτε μία ημέρα. Άρχισα να ταξιδεύω αμέσως, γιατί με καλούσαν σε σόου και συναυλίες και είμαι ευγνώμων. Μετά το σόου, όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη μεγάλη σκηνή και μετά κατεβαίνεις, δεν ξέρεις αν τα έχεις πάει καλά ή άσχημα. Αλλά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν φανταστική! Μου έδειξαν τόση αγάπη! Δεν έχω κάνει διακοπές ακόμα, αλλά πολλά παίζουν, όπως το νέο μου άλμπουμ!», απάντησε η Ιβέτα Μουκουτσιάν.

Η Αρμενία ήταν η πρώτη φορά που πήρε τόσο υψηλή θέση; «Όχι, είχαμε και καλύτερα αποτέλεσματα. Η 4η θέση ήταν το υψηλότερο σκαλί που φτάσαμε. Αλλά φέτος κανείς δεν νοιάστηκε για τη θέση, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Κάτι που συνηθίζουν οι Αρμένιοι είναι ότι τα θέλουν όλα να είναι άψογα! Όλοι όμως ήταν οk και ήμουν πολύ ευγνώμων!», τόνισε η τραγουδίστρια.

Όσο για τη ζωή της πριν συμμετάσχει στον διαγωνισμό είπε: «Ζω στη Γερμανία από 5 ετών και ενώ σπούδαζα σχεδιο, αποφάσισα να γυρίσω στο κρατικό ωδείο στην Αρμενία γιατί οι γονείς μου μου έλεγαν: 'Κοίτα που δίνεις σόου κάθε μέρα, είσαι γεννημένη να είσαι επάνω στη σκηνή''!...Και τώρα ταξιδεύω από τη Γερμανία στην Αρμενία. Και από την Αρμενία στη Γερμανία».

Για τη  συμμετοχή της στο Armenian Super Star, αποκάλυψε: «Βγήκα 5η και μετά οι άνθρωποι ήξεραν ποια έιμαι και συμμετείχα σε συναυλίες. Άρχισαν να να με αναγνωρίζουν! Μετά ο πατέρας μου από τη Γερμανία, είπε ότι πρέπει να συμμετάσχω στο γερμανικό ''The Voice''. H κινητήριος δύναμη είναι οι γονείς μου!».

Πώς της έγινε η πρόταση να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό; «Από τη δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας μου πρότειναν να εκπροσωπήσω την Αρμενία στη Eurovision. Δεν υπήρξε διαγωνισμός. Πήγα απευθείας», τόνισε.

Γιατί δεν έφυγαν από την Αρμενία στη Γερμανία; «Ο μπαμπάς μου είναι στρατιωτικός και πατριώτης και έλεγε ότι δεν πρέπει να φύγουμε ποτέ από την Αρμενία. Ήταν επίσης και μηχανικός και προέκυψε μία δουλειά στη Γερμανία για έξι μήνες. Ήταν το 1991, η περίοδος που η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε. Και ενώ ήταν στη Γερμανία, όλα έκλεισαν και ήταν τραγικά. Φίλοι τον πήραν και του είπαν μην γυρίσεις. Πάρε την οικογένειά σου και φύγε. Και έτσι φύγαμε. Και πρέπει να σας πω πώς όταν αφήνεις τις ρίζες σου και τους φίλους σου είναι δύσκολο!», απάντησε.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι τόσο η αδερφή της όσο και η ίδια είχαν πολύ ευτυχισμένα χρόνια, αφού οι γονείς τους έκαναν τα πάντα για εκείνες. Η αδερφή της είναι διάσημη make up artist που ζει και εργάζεται τα τελευταια χρόνια στην Ινδία και συγκεκριμένα στην κινηματογραφική βιομηχανία του Μπόλιγουντ.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν  πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision με τη σημαία της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, της περιοχής που διαταράσσει τις σχέσεις Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, είπε: «Το Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανήκει στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά είναι μία δεύτερη δημοκρατία για την Αρμενία. Παρόλο που ανήκει στο Αζερμπαϊτζάν, είναι ακόμα υπό συζήτηση το πού ανήκει. Ο μεγάλος αδερφός, η Ρωσία από χρόνια συζητούν όταν γίνεται κάτι στα σύνορα, όταν υπάρχουν νεκροί και μετά τίποτα. Και μετά πάλι σιγή. Οι άνθρωποι στα σύνορα, δεν βλέπουν πρόοδο, σκοτώνονται, εισβάλλουν στα αρμενικά εδάφη, στα χωριά και σκοτώνουν κόσμο. Πρέπει να τελείωσει, να ειπωθεί η τελευταία κουβέντα».

 

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι