Menu

Στεφάνι στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αντιπρόσωποι του Σωματείου της Ομόνοιας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, κ. Αντώνη Τζιωνή, πραγματοποίησαν στις 29/06/16 επίσκεψη στο Μνημείο Τσιτσερνακαμπέρντ στο Ερεβάν. Ταυτόχρονα απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων και κατέθεσε στεφάνι.

Μπράβο στο σωματείο της Ομόνοιας που δεν ξεχνά και προέβει σε αυτή την συμβολική κίνηση. Οι Αρμένιοι υπέφεραν και ο φόρος τιμής προς αυτούς είναι το ελάχιστο.

 

 

Πηγή: cysports.org

Διαβάστε περισσότερα...

Επιβεβαίωσε για Μχιταριάν η Ντόρτμουντ!

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση, για την απόκτηση του Χένρικ Μχιταριάν, φρόντισε να επιβεβαιώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος των Βεστφαλών, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε!

Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να παρθεί η απόφαση από τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για το μέλλον του Χένρικ Μχιταριάν.

Δημοσιεύματα τόσο από το «Νησί», όσο και από τη Γερμανία, αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε τις τελευταίες μέρες στη διεκδίκηση του Αρμένιου άσου, προσφέροντας το ποσό των 42 εκ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «κιτρινόμαυρων», Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, παραδέχθηκε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανεβάσει την προσφορά τους, την ώρα που η τελική απάντηση των Βεστφαλών, αναμένεται στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

 

 

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι