Menu

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να επικεντρωθεί στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Η τηλεοπτική περσόνα Κιμ Καρντάσιαν, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε αμερικανικό ντοκιμαντέρ για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ, δηλώνει ότι θέλει να επικεντρωθεί και στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αρμενικής καταγωγής σταρ επικοινώνησε με… SMS με τον γαμπρό και ανώτερο σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, από τον οποίο ζήτησε να συζητήσουν το θέμα. «Θέλω να γίνει η αποστολή μου. Αυτό θα έκανε τον πατέρα μου υπερήφανο», φέρεται να δήλωσε.

Πάντως στο παρελθόν η Κιμ Καρντάσιαν, που κάθε προκλητική της εμφάνιση κάνει το γύρο του κόσμου και κάθε ανάρτησή της γίνεται viral, έχει κατηγορήσει την Τουρκία ότι λέει ψέματα σχετικά με τη Γενοκτονία, ενώ το 2016 πλήρωσε ολοσέλιδη καταχώριση στους New York Times προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια ενάντια στην τουρκική προπαγάνδα.

 

Πηγή: pontos-news.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι