Menu

ΑΡΜΕΝΙΑ: Με εσωτερική επιλογή ο φετινός εκπρόσωπος!

Μέχρι τις 18 Μαρτίου το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αρμενίας ARMTV θα έχει ανακοινώσει το φετινό της εκπρόσωπο στο διαγωνισμό που θα γίνει το Μάιο στο Μπακού.

Σύμφωνα με το eurovision,tv, η Αρμενία, αφού επιβεβαίωσε την – αμφίβολη μέχρι πρότεινος, λόγω πολιτικών κυρίως αιτίων – συμμετοχή της, ανακοίνωσε, μέσω του εντεταλμένου αντιπροσώπου του ARMTV Goran Gasparyan, ότι ο έβδομος εκπρόσωπος της Αρμενίας στο διαγωνισμό θα επιλεγεί εσωτερικά από επιτροπή αποτελούμενη από επιφανείς προσωπικότητες της μουσικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας της χώρας. Το όνομα του καλλιτέχνη και του τραγουδιού θα δοθεί στη δημοσιότητα πριν τις 18 Μαρτίου, πριν δηλαδή την προθεσμία υποβολής των συμμετοχών που έχει δώσει η EBU.

Να θυμίσουμε πως στις έξι, μέχρι στιγμής, συμμετοχές της η Αρμενία έχει σημειώσει την καλύτερη εμφάνισή της το 2008 με τη Sirusho και το «Qele Qule», ενώ φέτος θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό του Μπακού στο δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει την Πέμπτη 24 Μαΐου.

 

 

Πηγή: ogaegreece.com

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι