Menu

Το βίντεο με το θαύμα στον ποταμό Ιορδάνη

"Η θάλασσα είδε και έφυγε και ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω" Αυτο εσυνεβη το 2006 στον Ιορδανη ποταμο κατα την τελετη των Θεοφανειων
Μια ιεραποστολικη προσπαθεια του ΙΔ παρεκκλησιου Αγιου Θεραποντος επισκοπου Κυπρου στις Ερυθρες Αττικης (Κριεκουκι) προς δοξαν Θεου.

 

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...

Λευκωσία: Η Τουρκία δεν σέβεται τα ψηφίσματα

«Εάν υπάρχει καλή θέληση και αν γίνουν σεβαστά τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, τότε μπορεί να υπάρξει λύση στο κυπριακό, δυστυχώς, όμως... η Τουρκία, ούτε σέβεται και ούτε εφαρμόζει τα ψηφίσματα και (έτσι) η λύση του, αντί να πλησιάζει απομακρύνεται», τόνισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, απαντώντας σε δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ότι το ζήτημα θα μπορούσε να λυθεί σε έξι ημέρες.

Ο κ. Στεφάνου δήλωσε επίσης ότι ο κ. Νταβούτογλου προέβη σε απαράδεκτες αναφορές για την Κυπριακή Δημοκρατία με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ το β΄ εξάμηνο του 2012.

«Με τέτοιες θέσεις», ανέφερε, «διερωτάται κάποιος πώς μπορεί να επιτευχθεί λύση στο κυπριακό». Τέλος ο εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος με την υπαναχώρηση από τα όσα έχουν συμφωνηθεί μέχρι σήμερα. «Δυστυχώς, αυτό κάνει η τουρκοκυπριακή πλευρά», κατέληξε.
Διαβάστε περισσότερα...

Επικίνδυνες εξελίξεις στην Τουρκία

Πόσο αλλάζουν οι καιροί… Το άλλοτε πανίσχυρο τουρκικό κατεστημένο της Τουρκίας, αυτό που επεδίωξε και εξασφάλισε για τις δομές του τον ρόλο του διαχρονικού...
θεματοφύλακα του κεμαλισμού, και ουσιαστικά ασκούσε την πραγματική εξουσία στη γειτονική χώρα για ολόκληρες δεκαετίες, βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπο με μια απρόσμενη, και πρωτοφανή ως προς τις διαστάσεις της περιθωριοποίηση. Με τη βούλα μάλιστα, της Δικαιοσύνης.

Απόψε το βράδυ, ο Τούρκος εισαγγελέας ο οποίος ερευνά την υπόθεση Εργκενεκόν, δηλαδή της συνωμοσίας «σκιών» του στρατιωτικού κατεστημένου κατά της κυβέρνησης του Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε να συλληφθεί ο άλλοτε Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Ίλκερ Μπασμπούγ, για ενεργό ρόλο στο δυσώδες παρασκήνιο.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας που ένας δικαστικός πετάει το γάντι στους στρατιωτικούς, κατά τόσο εκκωφαντικό τρόπο, μιλώντας ευθέως για την ενοχή ενός αξιωματικού, στο ανώτατο επίπεδο της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η είδηση της διαταγής σύλληψης του Ίλκερ Μπασμπούγ προκάλεσε σοκ στη γειτονική χώρα, και οι εξελίξεις αναμένονται άκρως οριακές, αφού εν ενεργεία κορυφαία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αρχηγοί όπλων και ανώτεροι αξιωματικοί απειλούν ευθέως με παραίτηση.

Σε μια περίοδο κατά την οποία οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν «χορεύουν», τυχόν μετωπική σύγκρουση της πολιτικής ηγεσίας με το στρατιωτικό κατεστημένο, θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων σε άκρως επικίνδυνες καταστάσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι