Menu

Οι δύσκολες ώρες της Αλέξιας στις ΗΠΑ

Δύσκολες ώρες περνάει η Αλέξια η οποία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια ύστερα από την ξαφνική είδηση του χαμού κολλητής της φίλης. Πρόκειται για την αγαπημένη τραγουδίστρια των Αρμένιων Flora Martyrossian με την οποία η Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

«Πέθανε η μοναδική Flora Martyrossian, η τραγουδίστρια από την Αρμενία με την οποία τραγουδήσαμε πέρσι μαζί με τον Stevie Wonder και την Chaka Khan για το Never Again Peace Concert με θέμα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τις γενοκτονίες» δήλωσε στο showtim-cy η Αλέξια, φανερά συντετριμμένη για τον χαμό της φίλη της.

Η ίδια συνέχισε: «Με την Φλόρα επρόκειτο να ηχογραφήσουμε ένα δίσκο μαζί... Δύο φωνές με φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς. Την αγαπώ και μου λείπει όπως και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γεια σου Φλόρα Μου... Σε αγαπώ πολύ. Αλέξια».

Η τραγουδίστρια από την Αρμενία έφυγε από τη ζωή ύστερα από μετεγχειρητική επιπλοκή που αντιμετώπισε, σκορπίζοντας την θλίψη και το πένθος στη χώρα της αλλά και στους θαυμαστές της που την αγάπησαν για τον αγώνα που έκανε μέσα από τις εμφανίσεις της ανά τον κόσμο για να ενημερωθούν όλοι για τη γενοκτονία των Αρμενίων.
Πηγή: newsnow.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι