Menu

Το κατηγορώ Τουρκάλας αρθρογράφου για τους αρνητές της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ένα χειμαρρώδες και σκληρό κατηγορώ κατά των αρνητών της Γενοκτονίας των Αρμενίων δημοσιεύει στο λογαριασμό της στοTwitter η Τουρκάλα θεατρολόγος και αρθρογράφος Χιλάλ Νεσίν, με αφορμή τη φίμωση του βουλευτή Γκάρο Παϊλάν, επειδή χρησιμοποίησε τη λέξη «Γενοκτονία» στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.

«Στην Τουρκία δεν υπάρχει Γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά η έκφραση “βαρύ σαν αρμένικο ψοφίμι” υπάρχει. Δεν υπάρχει Γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά σε όλη την έκταση της χώρας υπάρχουν σχολεία, εκκλησίες, δρόμοι, αλευρόμυλοι, που οικοδομήθηκαν από τους Αρμενίους.

Δεν υπάρχει Γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που εδώ και έναν αιώνα σκάβουν όλα τα βουνά για να βρουν θαμμένους αρμένικους θησαυρούς.

Υπάρχει ο Χραντ Ντινκ που δολοφονήθηκε επειδή ήταν Αρμένης, ο Σεβάν Νισανιάν που τον πέταξαν άδικα την φυλακή, αλλά σφαγή των Αρμενίων δεν υπάρχει. Λόγω αυτών που γράφω τώρα, σύντομα κάποιοι θα με απειλούν προσωπικά: “Αλίμονό σου μπαστάρδεμα Αρμένισσας”, αλλά σφαγή των Αρμενίων δεν υπάρχει.

»Μην υποκρίνεστε! Αναρωτηθείτε: Ζήσαμε έστω ένα χρόνο σ’ αυτόν τον τόπο δίχως σφαγές;» καταλήγει η Τουρκάλα αρθρογράφος.

 

 

Πηγή: armenika.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι