Menu

Επιχειρηματική αποστολή του ΕΒΕΑ στην Αρμενία

Επιχειρηματική αποστολή στην Αρμενία σχεδιάζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας να πραγματοποιήσει το Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, το ΕΒΕΑ διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ερεβάν της Αρμενίας, από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019. Η αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδος στο Ερεβάν.

Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι: τρόφιμα (με έμφαση σε ελαιόλαδο, ελιές, φέτα, γιαούρτι, ξηροί καρποί), κατασκευές - δομικά υλικά (με έμφαση σε βερνίκια, χρώματα, κόλλες συγκολλητικά, μονώσεις), φαρμακευτικά προϊόντα - καλλυντικά και τουρισμός.

Το επιχειρηματικό φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2019, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις ανάμεσα σε ελληνικές και αρμένικες επιχειρήσεις.

Το ενδιαφέρον συμμετοχής πρέπει να δηλωθεί μέχρι την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.

 

Πηγή: economistas.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι