Menu

Περίπατος στην Αθήνα: Ο Μιράν έχει γιορτή

Κόντρα στην κρίση, ο Μιράν επενδύει και διπλασιάζει τους χώρους του μαγαζιού του, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του και τιμώντας την προτίμησή τους.

Το 1922 ο Μιράν Κουρουνλιάν ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα, άνοιξε το μαγαζί του στην Ευριπίδου και έφτιαξε τον πρώτο παστουρμά και σουτζούκι για να ευχαριστήσει τους μερακλήδες φίλους του. Από στόμα σε στόμα, η ποιότητα των προϊόντων του έγινε γνωστή και το όνομά του συνδέθηκε με τον καλό παστουρμά και το καλό σουτζούκι, τα «αρμένικα».

Μη σας ζαλίζω με ιστορίες, το μαγαζί στην Ευριπίδου ζει και βασιλεύει. Μετά την πρόσφατη μάλιστα ριζική ανακαίνισή του, ο εγγονός Μιράν με τον αδελφό του Κρικόρ και τον πατέρα τους Μπεδρός οργάνωσαν μια μικρή γιορτή για να μας μαζέψει γύρω του, να μιλήσουμε, να πιούμε μια ρακή, να απολαύσουμε παστουρμαδοπιτάκια και να δοκιμάσουμε το νέο του προϊόν, τον παστουρμά καμήλας.

Τα προϊόντα του δεν περιορίζονται μόνο σε δύο φυσικά. Αλλαντικά ελληνικά και δικής οτυ εισαγωγής, τυριά εκλεκτά, αλίπαστα και μια μικρή συλλογή εξαιρετικών μπαχαρικών είναι κάποιες από τις νοστιμιές που προτείνει.

Όταν πάτε, δώστε χρόνο στους ανθρώπους του μαγαζιού να σας εξηγήσουν τι είναι το κάθε είδιος, δοκιμάστε χωρίς προκαταλήψεις και κάντε μικρές υπερβάσεις αγοράζοντας αμαρτωλές γεύσεις που θα νοστιμίσουν τα γεύματά σας.

 

 

Πηγή: vimagazino.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι