Menu

Στηρίζουμε τον Hovig Demirjian!

Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1989, έχει Αρμένικες ρίζες και ζει στη Κύπρο. Σπούδασε marketing και παράλληλα δούλεψε σε ένα ελεγκτικό γραφείο, αλλά όλα αυτά δεν κράτησαν πολύ. Σύντομα κατάλαβε ότι η μουσική είναι η ζωή του και αμέσως ξεκίνησε σπουδές. Φωνητική, πιάνο, κιθάρα αλλά και μαθήματα τζαζ πήραν το πρώτο ρόλο στη ζωή του και το βραβείο δεν άργησε να έρθει, αφού κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση σε διαγωνισμό στη Λάρνακα. Ανήσυχο πνεύμα όπως είναι, άρχισε αμέσως να ψάχνει δουλειά σε μικρά μαγαζιά και σε μουσικές σκηνές στη Κύπρο. Σπουδαία στιγμή στη μουσική του πορεία, η συνεργασία του με την Ευρυδίκη, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Είναι Αιγόκερως και του αρέσει να γράφει τις σκέψεις του αγναντεύοντας την θάλασσα.

Ο στόχος του είναι να κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία στο τραγούδι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Θέλει να μάθει πολλά πράγματα γύρω από τη μουσική και να κάνει μεταπτυχιακό στην Αρμένικη μουσική. Αν τα καταφέρει όλα αυτά, το όνειρο του είναι να κάνει μια παγκόσμια περιοδεία. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά θαυμάζει την ενέργεια των ΟΝΙΡΑΜΑ. Από τη ξένη δισκογραφία προτιμάει τους James Brown, Eric Clapton, Joe Cocker και βάζει "πολλά αστέρια" στην Ella Fitzgerald.






Για όσους είναι μέλη στο Facebok:

Σύνδεσμος για το προφίλ

Σύνδεσμος για το Group

Σύνδεσμος για το Fan Club Group


Καλή επιτυχία για την συμμετοχή σου στο X-Factor Hovig!!

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι