Menu

«Η Αρμενία διαπράττει εσωτερική γενοκτονία»

Η δήλωση αυτή ανήκει στον διάσημο τραγουδιστή και πρέσβη της Αρμενίας στην Ελβετία, Σάρλ Αζναβούρ

«Η Αρμενία διαπράττει εσωτερική γενοκτονία, αφανίζει τον λαό της. Έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι καταπιέσεις, η πείνα και η μιζέρια. Οι νέοι της Αρμενίας εγκαταλείπουν τη χώρα τους».

Με τα παραπάνω λόγια γνωστοποίησε παγκοσμίως την τυραννία που ζουν οι Αρμένιοι, ο διάσημος τραγουδιστής και πρέσβης της Αρμενίας στην Ελβετία, Σάρλ Αζναβούρ.

Εν τω μεταξύ και ένα παιδί από την Αρμενία στο γράμμα με τίτλο «βοήθεια» επέστησε την παγκόσμια προσοχή στην πραγματικότητα της χώρας.

Την καλύτερη απάντηση στους Αρμένιους και στην διασπορά της, που σε κάθε ευκαιρία με τα ψέματα και τα σενάρια επιτίθενται στους Τούρκους και την Τουρκία, έδωσε ο Αρμενικής καταγωγής διάσημος τραγουδιστής Σάρλ Αζναβούρ.

Ο πρίγκιπας της ρομαντικής μουσικής δεν φοβάται να πει την αλήθεια και να κρατήσει καθρέφτη στους Αρμένιους ειδικούς.

Ο κος Αζναβούρ τονίζοντας πως η Αρμενία που σε κάθε ευκαιρία επαναφέρει στην επικαιρότητα τα γεγονότα του 1915 και διασπείρει μίσος για την Τουρκία, υπογράμμισε πως η Αρμενία διαπράττει γενοκτονία κατά τον ίδιο του τον λαό.

Πριν τη συναυλία που ετοιμάζεται να δώσει στη Μόσχα, ο κος Αζναβούρ μίλησε σε μια Ρωσική ιστοσελίδα, όπου σημείωσε πως η διοίκηση του Έρεβαν καταπιέζει τον λαό της και οι νέοι μαζικά εγκαταλείπουν τη χώρα.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη το πρόβλημα των νέων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους από τις καταπιέσεις των Αρμενικών Αρχών, ενδιαφέρει όλη την υφήλιο.

Τις δηλώσεις του Αρμένιου καλλιτέχνη, επιβεβαιώνει και ένα γράμμα που στάλθηκε από την Αρμενία στο Αζερμπαϊτζάν.

Ένα γράμμα που έγραψε ο 13χρόνος Ντέιβιντ Νταβτιάν και το έστειλε στο Κρατικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο του Αζερμπαϊτζάν, γράφει πως ο Αρμενικός φασισμός σκοτώνει από ασιτία τους ανθρώπους και ζητάει την παγκόσμια βοήθεια για τον τερματισμό της κατάστασης.

Ο μικρός Αρμένιος διατυπώνει πως για να εμποδιστεί η φυγή των νέων από τη χώρα, έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τη στιγμή που διαδραματίζονται αυτά στην Αρμενία, η διασπορά της που συνεχίζει να βιώνει την άνεση του εξωτερικού, δεν έχει γνώση της πραγματικότητας και συνεχίζει την αβάσιμη προπαγάνδα κατά της Τουρκίας.

 

 

Πηγή: trtgreek.net

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι