Menu

Καλύτερος Αρμένιος ο Μιχιταριάν

Τον τίτλο του καλύτερου παίκτη για τρίτη συνεχή χρονιά πήρε ο Χένριχ Μικιταριάν, καθώς πήρε τους περισσότερους ψήφους από τους συμπατριώτες του... Ακολούθησαν ο Γιούρα Μοβσισγιάν και ο Αράς Οζμπίλιζ.

Ο επιθετικός της Σαχτάρ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στο 2012 και έτσι «κέρδισε» τους προέδρους ομάδων, τους προπονητές και τους δημοσιογράφους της Αρμενίας, που ψήφισαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ο Χένριχ Μικιταριάν πήρε 296 ψήφους,  ενώ ο επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας, Γιούρα Μοβσισγιάν είχε... μόλις 90 ψήφους. Τρίτος ο μέσος της Κουμπάν Κράσνονταρ, Αράς Οζμπίλιζ, με 58 ψήφους.

«Είμαι πολύ περήφανος που αναδείχτηκα για άλλη μία φορά κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Αρμενίας. Κάθε παίκτης ονειρεύεται μία τέτοια στιγμή. Αυτή η σεζόν πάει εξαιρετικά για εμένα και θέλω να συνεχίσω έτσι. Αυτό είναι μόνο το πρώτο μου βήμα προς την καταξίωση», τόνισε ο άσος της Σαχτάρ. 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι