Menu

Ο πιο διάσημος πιτσαδόρος είναι Αρμένιος

Μπορεί να είναι πλέον ο πιο διάσημος πιτσαδόρος του κόσμου. Ο αρμενικής καταγωγής Edgar Martirosyan δουλεύει σε μια πιτσαρία – οικογενειακή επιχείρηση – στο Λος Άντζελες.

Στις 2 Μαρτίου, του ζήτησαν να παραδώσει δύο πίτσες στο Dolby Theater στο Χόλιγουντ, λέγοντάς του ότι προορίζεται για ομάδα σεναριογράφων που βρίσκεται στο κτίριο. Όταν έφτασε στο Dolby, η ομάδα ασφαλείας του ζήτησε να περιμένει, με τις πίτσες ανά χείρας. Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια της τελετής των βραβείων Όσκαρ, Ellen DeGeneres τον οδήγησε επί σκηνής, όπου ο Martirosyan, αμήχανα και αρκούντως χαριτωμένα, απηύθυνε ένα ντροπαλό «γεια» στους χιλιάδες σταρ και άλλους συντελεστές της βιομηχανίας του θεάματος που παρακολουθούσαν από κάτω, ανίκανοι να πιστέψουν στα μάτια της.
Η πάντα άνετη De Generes κατέβηκε μαζί του στον διάδρομο ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, όπου και άρχισε να μοιράζει δεξιά-αριστέρα κομμάτια. Μεταξύ αυτών που επωφελήθηκαν και καθόλου δεν τους πείραξε να τσιμπήσουν, ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο Harrison Ford, η Julia Roberts (που ο Martirosyan παραδέχθηκε πως είναι η αγαπημένη του ηθοποιός), ο Jared Leto, η Meryl Streep, ο Kevin Spacey, που άρπαξε ολόκληρο το ένα κουτί, η έγκυος Kerry Washington και πολλοί άλλοι. Ο Leonardo Di Caprio, πάντως, αρνήθηκε να φάει.
Το τέλειο αποκορύφωμα του πιο αξιομνημόνευτου στιγμιότυπου της βραδιάς – μαζί με το ήδη θρυλικό selfie, βεβαίως – ήταν η DeGeneres να ρωτάει τη Sandra Bullock αν έχει πάνω της χρήματα για να πληρωθεί ο πιτσαδόρος, επειδή «έχεις λεφτά».
Ο Martirosyan έφυγε με φιλοδώρημα 1000 δολαρίων και την άλλη μέρα φιλοξενήθηκε και στην τηλεοπτική εκπομπή της DeGeneres, όπου και μίλησε για την εμπειρία του.

Δείτε το video:



 

 

Πηγή: athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Αρμενία: Στις 14 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

Τη Πρωτοχρονιά ανακοινώθηκε, πως ο εκπρόσωπος της Αρμενίας στην ερχόμενη Eurovision θα είναι ο διάσημος στη χώρα του Aram mp3. Η παρουσίαση του τραγουδιού του αρχικά αναμενόταν να γίνει μέσα στο Φεβρουάριο. Η κρατική τηλεόραση της Αρμενίας ανακοίνωσε σήμερα πως το τραγούδι, που θα ερμηνεύσει ο Aram mp3 στη Κοπεγχάγη θα παρουσιαστεί σε ειδική εκπομπή την ερχόμενη Παρασκευή 14-3 στις 8 ώρα Ελλάδας. Τη παρουσίαση του τραγουδιού θα μπορεί να τη παρακολουθήσει κανείς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision, eurovision.tv
Η Αρμενία έκανε την εμφάνιση της στη Eurovision, το 2006. Η καλύτερη θέση της χώρας στο διαγωνισμό είναι η τέταρτη, την οποία κατέλαβε η Sirusho το 2008 με το τραγούδι Qele Qele. Η Αρμενία εμφανίζεται στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 6 Μαΐου.

Ακολουθεί πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Aram mp3 στο eurovision.tv :

Νίκος Βέντζιος

 

Πηγή: ogaegreece.com

Διαβάστε περισσότερα...

Αρμενία: Στην “πίσω αυλή” της Τουρκίας στήνει δίκτυο αεράμυνας η Ρωσία

Η Ρωσία προχωρά στη δημιουργία ενός «δακτυλίου» αντιαεροπορικής προστασίας στα νότια σύνορα της ενισχύοντας τη βάση που έχει στην Αρμενία με μαχητικά αεροσκάφη MIG-29. Στη συγκεκριμένη βάση έχει ήδη τοποθετήσει ένα μεγάλο ραντάρ, αντιαεροπορικά συστήματα S-300, ενώ επρόκειτο να βάλει και S-400.
Όπως ανακοίνωσε ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας η Μόσχα θα ενισχύσει την αεροπορική βάση 3624 που έχει στο Erebuni του Ερεβάν της Αρμενίας με αριθμό αεροσκαφών MIG-29.
«Μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων τέταρτης γενιάς MiG-29 έχουν τεθεί σε λειτουργία στη ρωσική βάση στο Erebuni μετά από μια εκτενή αναθεώρηση»,
δήλωσε εκπρόσωπος της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, ο συνταγματάρχης Ιγκόρ Gorbul, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο τον αριθμό των αεροσκαφών.
Η Αρμενία φαίνεται πως ανταποκρίθηκε στο «άνοιγμα» που έκανε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού προς τις σύμμαχες χώρες προκειμένου να παραχωρήσουν βάσεις στη Ρωσία και να ενισχύσει τις στρατηγικές της θέσεις στην ευρύτερη περιοχή μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Ουκρανία.
Η αεροπορική βάση Erebuni είναι μέρος της 102ης στρατιωτικής βάσης της Ρωσίας στο Γκιουμρί, κοντά στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία. Και αυτός είναι ο στόχος της Μόσχας.
Να πλαγιοκοπήσει την Τουρκία και να δημιουργήσει ένα προκεχωρημένο «φυλάκιο» για τη ρωσική αεράμυνα.
Με την αποστολή των MIG-29 επεκτείνει τη ρωσική αεράμυνα και προστατεύει τη χώρα και τα συμφέροντα της από μία αιφνιδιαστική επίθεση προς την Κασπία Θάλασσα, τη Μαύρη Θάλασσα και τον Καύκασο. Ήδη έστειλε ένα πρώτο μήνυμα χθες η Μόσχα με την εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου Topol-M.
Στη βάση της Αρμενίας οι Ρώσοι έχουν ήδη τοποθετήσει ένα τεράστιο ραντάρ και συστοιχίες αντιπυραυλικών-αντιαεροπορικών συστημάτων S-300, ενώ επρόκειτο να τοποθετήσουν και S-400. Μετά την MIG-29 αναμένεται να ενισχυθεί η βάση και με μία μοίρα επιθετικών και μεταφορικών ελικοπτέρων.
Η Μόσχα στήνει δίκτυο αεράμυνας στην «πίσω αυλή» της Τουρκίας.

 

 

Πηγή: defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι