Menu

Φουλ για Χαϊραπετιάν η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα κινείται για αριστερό μπακ και ο διεθνής Αρμένιος, Λέβον Χαϊραπετιάν, φέρεται να είναι ο εκλεκτός της ομάδας για να αποκτηθεί τον Γενάρη.

Αριστερό μπακ θέλει η Κέρκυρα και φαίνεται πως το έχει βρει. Ο διεθνής Αρμένιο, Λέβον Χαϊραπετιάν, ο οποίος έχει 21 συμμετοχές με την εθνική ανδρών της πατρίδας του, είναι ο εκλεκτός των "Φαιάκων" για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 25χρονος, αποχώρησεαπό την Πρίμπραμ της Τσεχίας και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας ότι έχει περάσει και από τη Γερμανία και το Αμβούργο.

 

 

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Αρμενία: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην πόλη Γκιουμρί της Αρμενίας, όπου χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους ζητώντας από τις ρωσικές αρχές να παραδώσουν στις αντίστοιχες αρμενικές έναν Ρώσο στρατιώτη που κατηγορείται ότι σκότωσε έξι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Αρμενίας, ο Βαλέρι Περμιάκοφ, ένας Ρώσος στρατιώτης που υπηρετούσε στη ρωσική βάση του Γκιούμρι, ομολόγησε ότι την Δευτέρα ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια. Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και ένα κοριτσάκι 2 ετών, ενώ ένα βρέφος τραυματίστηκε σοβαρά αλλά επέζησε.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας παραδέχτηκε ότι ένας στρατιώτης «εξαφανίστηκε» πριν από τις δολοφονίες, τις οποίες χαρακτήρισε «τραγωδία». Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, υποσχέθηκε ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και έστειλε στο Γκιούμρι έναν υφιστάμενό του για να τεθεί επικεφαλής της ομάδας που διεξάγει την έρευνα.

Χιλιάδες άνθρωποι παρέστησαν σήμερα στην κηδεία των θυμάτων αλλά ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τους εμπόδισαν να φτάσουν μέχρι το ρωσικό προξενείο της πόλης αυτής, που απέχει περίπου 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Γερεβάν.

Διαδηλωτές και αστυνομικοί εκτόξευαν πέτρες και καπνογόνα οι μεν στους δε. Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας της πόλης είπε ότι πέντε αστυνομικοί και εννέα πολίτες τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Περμιάκοφ συνελήφθη στα σύνορα με την Τουρκία και κρατείται εντός της ρωσικής βάσης, κάτι που η Μόσχα δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως.

«Θα ζητήσω από τον γενικό εισαγγελέα της Ρωσίας να παραδώσει την υπόθεση στις αρμενικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου», είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος ο γενικός εισαγγελέας της Αρμενίας Γκεβόργκ Κοστανιάν.

Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν επίσης, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, στο κέντρο του Γερεβάν, κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Ο νόμος είναι υπεράνω των αυτοκρατορικών φιλοδοξιών» και «Στρατηγικέ εταίρε, δείξε ανθρωπιά».

 

 

Πηγή: enikos.gr

Πηγή βίντεο: ARAJIN LIVE

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι