Menu

Στρατιωτικές ασκήσεις ξεκινάει η Ρωσία κοντά στην Αρμενία και στην Ουκρανία

Μεγάλης κλίμακας ασκήσεις του ρώσικου στρατού έχουν ξεκινήσει κοντά στη περιοχή της Κριμαίας και της Αρμενίας ανακοίνωνσε το πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας RIA-Novosti.
Συνολικά 1700 άτομα στρατιωτικού προσωπικού και περισσότερα απο 350 στρατιωτικά οχήματα λαμβάνουν μέρος στα παιχνίδια πολέμου.
Σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου του πρακτορείου "ασκήσεις μεγάλης κλίμακας λαμβάνουν χώρα στη περιοχή, ενώ έχει γίνει λόγος πως χρησιμοποιούνται χημικά όπλα.Η άσκησει θα εκτυλιχθεί σε περιοχές όπως το Βόλγκογκραντ, η Βόρεια Οσετία και η Αρμενία.Οι ασκήσεις αφορούν μονάδες απο το στόλο της Μαύρης Θάλασσας, της Κασπίας καθώς και την 4η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας" .
Κατά την άσκηση τα στρατεύματα θα θέσουν σε λειτουργία τα πλέον προηγμένα στρατιωτικά συστήματα τα οποία η Ρωσία απέκτησε το 2012.
Στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί περιλαμβάνονται, τεθωρακισμένα βαρέως τύπου, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας φλογοβόλα, οχήματα αναγνώρισης χημικών και ραδιενεργών ουσιών, κα.

 

 

Πηγή: apokalyptikodeltio.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι