Menu

Η Γενοκτονία των Αρμενίων - Τhe Armenian Genocide

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ1 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ".

Στις 24 Απριλίου του 1915, 300 άτομα της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας των Αρμενίων συνελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη και οδηγήθηκαν στο θάνατο, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Η συστηματική εξόντωση του αρμενικού πληθυσμού ολοκληρώθηκε με 1.500.000 θύματα και τερματίστηκε με την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης το 1923 και την ίδρυση της πρώτης τουρκικής δημοκρατίας. Ο Αρτέμ Οχανιάν μάρτυρας ο ίδιος της δραματικής αυτής περιόδου, αφηγείται με σπαρακτικό τρόπο την πορεία θανάτου στην έρημο της Συρίας και τον ηρωικό αγώνα των Αρμενίων για επιβίωση.
Παραγωγή:Γαλλίας
Διαβάστε περισσότερα...

Φαβορί η Αρμενία

Η Εύα έκανε τη δεύτερη πρόβα της κι όλα πήγαν τόσο καλά όσο και στην πρώτη.
Αυτή τη φορά φορούσε τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστεί τη βραδιά του ημιτελικού. Ένα φόρεμα εφαρμοστό και μακρύ στο χρώμα του ροδάκινου με τζιν παντελόνι! Η παρουσίαση είχε πολλά πυροτεχνήματα, χορευτικά και ξηρό πάγο αλλά όλα μαζί έκαναν ένα από τα καλύτερα σόου μέχρι στιγμής στο Όσλο. Η Εύα και οι τραγουδίστριες στα φωνητικά κινούνται πολύ στη σκηνή. Σίγουρα προσθέτει περισσότερα στην εμφάνιση. Εκείνη δείχνει φανταστική και το σύνολο πραγματικά δένει. Η Αρμενία με αυτή τη συμμετοχή μοιάζει πιθανή νικήτρια της Eurovision. Παίζονται και πολλά στοιχήματα!
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι