Menu

Το 7ης δισεκατομμυριοστό μωρό γεννήθηκε στην Αρμενία

7ης δισεκατομμυριοστό συμβολικό μωρό που γεννήθηκε σε ένα μαιευτήριο στην βορειοδυτική πόλη Artik της Αρμενίας, επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του αρμενικού Γραφείου του ΟΗΕ, στο νοσοκομείο που γέννησε η μητέρα και δώρισαν προμήθειες φροντίδας για τα παιδιά της. Την τελετή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος του Artik, εκπρόσωποι του Τμήματος Υγείας της περιοχής Shirak Marzpetaran, δημοσιογράφοι και κάτοικοι της περιοχής.

Το νεογνό, ο Vahram Voskanyan, ζυγίζει 2,9 κιλά και είναι 50 εκατοστά. Η μητέρα του είναι νοικοκυρά και ο πατέρας του εργάτης μετανάστης.
Οι δημογράφοι στο Τμήμα των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό νωρίτερα είχαν ορίσει την 31η Οκτ. 2011, ως την «συμβολική» ημερομηνία για το φτάσιμο του πληθυσμού στα 7 δισεκατομμύρια, ενώ αναγνωρίζουν ότι είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα το συγκεκριμένο χρόνο ή την ημέρα. Σήμερα οι χώρες σε όλο τον κόσμο, γιόρτασαν την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού που έφτασαν στις 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους με τελετές για τα νεογέννητα βρέφη. Σε όλα τα μωρά σύμβολα και στις μητέρες τους δόθηκαν ειδικά βραβεία.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίζει η Kim Kardashian

Η Kim Kardashian και ο Kris Humphries άντεξαν μόλις 72 ημέρες παντρεμένοι!

Η σταρ της reality TV και ο μπασκετμπολίστας, οι οποίοι έκαναν τον Αύγουστο έναν εξωτικό και πανάκριβο γάμο, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η 31χρονη Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της.

Την αίτηση διαζυγίου επιβεβαίωσε και ο παραγωγός της reality σειράς στην οποία η Kim πρωταγωνιστεί με τις αδελφές της, ενώ γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωή των διασημοτήτων δημοσιοποίησε το έγγραφο της αίτησης, στο οποίο αναφέρεται ότι το ζευγάρι είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Kardashian και ο Humphries παντρεύτηκαν στις 20 Αυγούστου στη νότια Καλιφόρνια, σε μια τελετή που στοίχισε 10 εκατομμύρια δολάρια. Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την ειδική εκπομπή στην οποία προβλήθηκε ο γάμος του ζευγαριού.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Kim Kardashian. Το 2004 η Kim Kardashian πήρε διαζύγιο από τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για τέσσερα χρόνια.

 

Πηγή: ant1online.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αρμενία ψήφισε για την ένταξη της Παλαιστίνης στην UNESCO

Ερεβάν. – H Αρμενία ψήφισe για την ένταξη της Παλαιστίνης στην UNESCO.

Σύμφωνα με την UNESCO, από την περιοχή του Νοτίου Καυκάσου η Τουρκία, το Ιράν και το Αζερμπαϊτζάν, επίσης, ψήφισαν για την ένταξη της Παλαιστίνης. Η Γεωργία απείχε από την ψηφοφορία. Η ΗΠΑ σταμάτησε τη χρηματοδότηση της UNESCO, λόγω της ένταξης της Παλαιστίνης.
Με ένα νόμο που ψηφίστηκε στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 το οποίο αναφέρει ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση για οποιοδήποτε όργανο του ΟΗΕ που θα δεχθεί ένταξη της Παλαιστίνης πριν να έχει τακτοποιήσει τις σχέσεις της με το Ισραήλ με ειρηνικές διαπραγματεύσεις.
Χθες 36η Γενική Επιτροπή της UNESCO έλαβε χώρα στο Παρίσι και ελήφθη η απόφαση να δεχτεί την Παλαιστίνη ως 195ο μέλος της UNESCO.
Το Ισραήλ, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σουηδία και οι ΗΠΑ ψήφισαν κατά της ένταξης της Παλαιστίνης στην UNESCO.
Κάθε χρόνο οι ΗΠΑ δωρίζουν περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια για την UNESCO, το οποίο αποτελεί το ένα τέταρτο του προϋπολογισμού της UNESCO. Έτσι, για το μήνα Νοέμβριο περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια δεν θα δοθούν.
Περίπου πριν από ένα μήνα ο πρόεδρος της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς υπέβαλε αίτηση για ένταξη της στην UNESCO. Στις 11 Νοεμβρίου το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συζητήσει την ένταξη της Παλαιστίνης. Οι ΗΠΑ απείλησαν να χρησιμοποιήσουν βέτο κατά της δικαιώματος ένταξης της Παλαιστίνης.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι