Menu

«Ψηφίστε ΟΧΙ» στον Ερντογάν ως «Προσώπου της Χρονιάς» από το ΤΙΜΕ

Nα «Ψηφίστε ΟΧΙ» στην ανάδειξη του Ερντογάν ως «Προσώπου της Χρονιάς» από το περιοδικό TIME, καλεί η «Κίνηση Ελευθερία και Δικαιοσύνη Στην Κύπρο»

‘Οπως εξηγούν τα μέλη της η καμπάνια υπέρ του Ερντογαν «σπρώχνεται» από κύκλους της Αγκυρας και αποτελεί μια καλά οργανωμένη προπαγάνδα των...
Τούρκων, παρόμοια εκείνης που είχε οργανωθεί πριν από μερικά χρόνια για την ανάδειξη του Κεμάλ Ατατούρκ ως «Προσώπου του Αιώνα»…

Ιδού η σχετική πρόσκληση:

http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2098471_2098472_2098512,00.html

 

 

Πηγή: Onnews.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γεωργιανός Πρόεδρος: Η Αρμενία χρησιμεύει ως πρότυπο για εμάς σε πολλά θέματα

Ο Πρόεδρος Σερζ Σαργκσιάν της Αρμενίας και ο Πρόεδρος Μιχαήλ Σαακασβίλι της Γεωργίας στην έναρξη του επιχειρηματικού φόρουμ μεταξύ Αρμενίας και Γεωργίας που ξεκίνησε την Τετάρτη στην Τιφλίδα. Ο Γεωργιανός Πρόεδρος στην ομιλία του αναφέρθηκε κυρίως επικεντρώνοντας στην οικονομική ανάπτυξη της Γεωργίας, αλλά επίσης αναφέρθηκε στην πολιτική του Αρμένιου ομολογου του, στο θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, αφού υπογράμμισε τις επιτυχίες της Γεωργίας στον αγώνα κατά της διαφθοράς και τροποποιήσεις στο σύστημα της αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Γεωργίας, δήλωσε: "με προσοχή ακλουθούμε τα πράγματα που πραγματοποιούνται από τον Σερζ Σαργκσιάν στην Αρμενία Αρκετά πράγματα μας προσελκύουν να τα μιμηθούμε."Σύμφωνα με τον Μ. Σαακασβίλι έχει ιδιαίτερα μελετηθεί προσεκτικά η γεωργία και οι γεωργικές μεταρυθμίσεις ,όπως και η ανάπτυξη της Πληροφορικής Τεχνολογίας. «η Αρμενία χρησιμεύει ως πρότυπο για μας σε πολλά ζητήματα", δήλωσε ο Μ. Σαακασβίλι.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Έχουν και οι αρμένιοι τα δικά τους σκουλήκια...δέν οφελούν οι συζητήσεις για το 1915 λέει πρώην δήμαρχος αρμένης!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ:

Ο πρώην δήμαρχος της αρμενικής πρωτεύουσας Eρεβάν, Βαχάν Κατσατριάν είπε ότι δεν τους ωφελούν καθόλου οι ισχυρισμοί για τα γεγονότα του 1915. Ο Βαχάν Κατσατριάν συμμετείχε στην διάσκεψη με θέμα «Συζητώντας τις σχέσεις Τουρκίας-Αρμενίας στην Adana» που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Çukurova.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το τέλος της διάσκεψης ο Κατσατριάν είπε ότι η αρμενική διασπορά είναι αυτή που κρατάει συνέχεια στην επικαιρότητα τους δήθεν ισχυρισμούς για τα γεγονότα του 1915.

Στην ομιλία που εκφώνησε σημείωσε τα παρακάτω: «Κανείς στην Αρμενία δεν θέλει να κοιτάξει προς τα πίσω. Όλοι επιθυμούν να πάει προς το καλύτερο η παρούσα κατάσταση. Ως δυο ανεξάρτητα κράτη η Τουρκία και η Αρμενία θα πρέπει να καθίσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα τους».

Αναφερόμενος δε στις συζητήσεις για το 1915 είπε ότι «αυτό δεν έχει κανένα όφελος για τους Αρμένιους που ζουν στην Αρμενία, διότι αυτοί ασχολούνται με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Οι Αρμένιοι του εξωτερικού είναι αυτοί που στοχάζονται περισσότερο επί των θεμάτων αυτών». Ο Κατσατριάν επεσήμανε επίσης ότι οι δυο χώρες πρέπει να αναπτύξουν τις σχέσεις τους, ανεξάρτητα από τις άλλες χώρες.

 

Πηγή: stoxos.gr


Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι