Menu

Athena Manoukian - I Surrender (Official video clip)

  • Κατηγορία VIDEOS
 
Η νεαρή Athena Manoukian, μόλις 17 ετών, ήδη στο ξεκίνημά της είναι υποψήφια στα Mad Video Music Awards με την την dance επιτυχία «Party Like a Freak» σε δύο κατηγορίες με τον DJ Kas, "Ντουέτο-Συνεργασία" και "Video Clip Dance"!

Τώρα,κάνει το solo debut της με ένα ακόμα δυνατό single.Με καλοκαιρινή διάθεση παράδοσης στον ήλιο, τον ατελείωτο χορό και τη νεανική φρεσκάδα, η ταλαντούχα Athena Manoukian τραγουδά «I Surrender» και εκπλήσσει...Εκπλήσσει με τις φωνητικές της ικανότητες, την ενέργεια και το γλυκό της χαμόγελο που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο!

Μια ακόμα εξαίρετη παραγωγή από τον Alex Leon, ολοκληρώνεται με τη δροσερή φωνή της Athena Manoukian και μας υποτάσσει στους dance ρυθμούς της!
Το Video Clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου είναι εδώ!

Παραδοθείτε στην νεαρή Athena και το νέο της hit single «I Surrender»!

Το νέο hit single κυκλοφορεί από την Panik Records, την εταιρεία που αναδεικνύει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες και συνεχίζει με πρωτοποριακές προτάσεις!
Πηγή: youtube.com
Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοβουλία Νέων

Η "Πρωτοβουλία Νέων" είναι ένας νέος φορέας της αρμένικης παροικίας της Ελλάδας, που φιλοδοξεί να συσπειρώσει και να φέρει κοντά τους αρμένιους νέους έως 45 χρονών, που θέλουν να συναντήθουν και να συνεργαστούν με γνώμονα την αγάπη τους για την παροικία μας και την πατριδα μας.

Σας καλούμε ολους, στις 25/07/2012, και μετά τις 21.00 στo roof garden της λέσχης "Ζαβαριάν" στην Νίκαια , στη συνάντηση-πάρτυ που διοργανώνει η "Πρωτοβουλία Νέων".

Ελάτε να πέρασουμε μαζί, μια ευχάριστη βραδιά με δροσερά ποτά και μουσική, και να ξαναβρεθούμε με φίλους και γνωστούς που έχουμε πολύ καιρό να συναντήσουμε!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι