Menu

Ενίσχυση τουριστικού ρεύματος από Αρμενία ζήτησε ο Γιάννης Τραγάκης

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Γιάννης Τραγάκης, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Αρμενικού Κοινοβουλίου, κ. EduardSharmazanov, με τον οποίο συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, αφού αναφέρθηκε στο άριστο επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την ανάπτυξη των σχέσεων της Αρμενίας με την Ε.Ε. και στηρίζει την Ανατολική Εταιρική Σχέση (ΑΕΣ), στην οποία συμμετέχει η Αρμενία, ως μια συνεργασία μεταξύ ίσων που μοιράζονται κοινές αξίες.

Επίσης, ο κ. Τραγάκης διαπίστωσε ότι το άριστο επίπεδο σχέσεων δεν αντανακλάται στο επίπεδο των διμερών οικονομικών σχέσεων, ότι πρέπει να εντατικοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων εκατέρωθεν και να ενισχυθεί η παρουσία ελληνικών επενδύσεων στην Αρμενία. Τέλος, εξέφρασε την προσδοκία για αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αρμενία στην Ελλάδα, με τα ελκυστικά τουριστικά πακέτα που προσφέρουν οι τουριστικές μας επιχειρήσεις στην παρούσα συγκυρία.

 

Πηγή: fonipeiraioton.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι