Menu

Για συνεργασία της Ελλάδας με την Αρμενία στον αγροτικό τομέα συζήτησε ο Τσαυτάρης με τον Πρέσβη της Αρμενίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Αρμενίας στην Ελλάδα, κ. Gagik Ghalatchian και συζήτησαν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στον αγροτικό τομέα. Στη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε να υπάρξει επικαιροποίηση και ανανέωση της συμφωνίας συνεργασίας με σκοπό την υπογραφή της κατά την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Αρμενίας στην Αθήνα.

Επιπλέον, συζήτησαν τρόπους στενότερης συνεργασίας, ώστε στο επιχειρηματικό συνέδριο που πραγματοποιείται τέλη Σεπτεμβρίου στο Ερεβάν, να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Ο κ. Τσαυτάρης επεσήμανε πως οι δύο πλευρές μπορούν να ενισχύσουν και τη συνεργασία μεταξύ ερευνητικών ιδρυμάτων, όπως είναι ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με αντίστοιχους φορείς της Αρμενίας.

 

Πηγή: agrotypos.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι