Menu

Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Α.Ο Χανιά ο Σεροπιάν

Ο Μουράτ Σεροπιάν προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον πάγκο του ΑΟ Χανιά.
Ένα «κεφάλαιο» έκλεισε και προφανώς ένα νέα θα ανοίξει (Παναιγιάλειος) για τον Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι αποχωρεί από τον ΑΟ Χανιά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της mikriliga.com που μιλούσε για βέβαιη αποχώρηση του από τον Κρητικό σύλλογο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρμένιος τεχνικός:

«Κάναμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δώσαμε ότι είχαμε μέσα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας να πάμε στο μπαράζ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, γιατί είχαμε απέναντι μας έναν έμπειρο αντίπαλο, που ήταν καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος η καλύτερη ομάδα. Χάθηκαν ευκαιρίες, τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ, αλλά δεν το καταφέρανε. Νομίζω ότι κλείνει ένας κύκλος στα Χανιά για μένα. Αυτά τα δύο χρόνια έδωσα πάρα πολλά στην ομάδα και νομίζω ότι είναι παρακαταθήκη για να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ανέβασαν πέρυσι την ομάδα και μας έδωσαν την ευκαιρία φέτος να ζήσουμε αυτή την πορεία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, όλο τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και εύχομαι ο επόμενος να πετύχει περισσότερα πράγματα, απ’ όσα πέτυχα εγώ».

 

 

Πηγή: creteplus.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Movsisyan

Ο Yura Movsisyan είναι ένα από τα hot ονόματα στην Ευρώπη μετά και την πορεία που κάνει φέτος έχοντας βάλει 20 γκολ σε 35 αγώνες τους τελευταίους 18 αγώνες.
Ο διεθνής Αρμένιος εντυπωσιάζει επίσης σε επίπεδο εθνικών ομάδων, και όλα αυτά αρέσουν σε αρκετές ομάδες, καθώς φαίνεται να έχει δεχθεί ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.
Ένας καλός αριθμός από scouter των ομάδων της Premier League θα βρίσκεται στον αγώνα της Γερμανίας με την Αρμενία την Παρασκευή, σε ένα φιλικό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Movsisyan είναι ενήμερος για το μεγάλο ενδιαφέρον και θα ήθελε και ο ίδιος να δοκιμάσει τον εαυτό του σε ένα υψηλότερο επίπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έχω ακούσει ότι ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες από την Αγγλία και τη Γερμανία. Ας δούμε αν είναι σοβαρό ή όχι. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να σκοράρω όπου παίζω και είμαι τυχερός που το κάνω αυτό και φέτος με την Spartak. Εάν γίνει κάποια πρόταση για μένα, δεν μπορώ να το ελέγξω μόνος μου. Η Spartak ξέρει τις φιλοδοξίες μου και όλα πρέπει να μελετηθούν σωστά».

 

 

Πηγή: englishfootball.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι