Menu

Τονωτική ένεση €8 εκατ. από την Κίνα στην Αρμενία

Δάνειο ύψους €8 εκατ. προς την Αρμενία πρόκειται να χορηγήσει η Κίνα ενώ παράλληλα οι δυο χώρες προχωρούν μια σειρά συμφωνιών στον ευρύτερο οικονομικό και τεχνολογικό τομέα.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη που είχε στην Αρμενία ο Αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας, Zhang Gao Li οι δυο πλευρές ανακοίνωσαν ότι ήδη κατασκευαστικές επιχειρήσεις έχουν αναλάβει την ολοκλήρωση τμημάτων του αυτοκινητόδρομου Βορρά – Νότου στην χώρα, ενώ η Αρμενική Κυβέρνηση ενέκρινε συμφωνία για απελευθέρωση των αερομεταφορών.

Μεικτή επιχείρηση που δημιουργήθηκε πρόσφατα και στον αγροτικό τομέα όπου ξεκίνησε την παραγωγή και πώληση στην αγορά της Κίνας αλκοολούχων και μη ποτών και αποξηραμένων φρούτων.

 

 

Πηγή: ered.gr

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΕΛ: Φόρο τιμής στο μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Αρμενία όπου λαμβάνει μέρος στο Preliminary Round του Futsal Cup έχοντας ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χρειάζεται ένα μόλις βαθμό για να πάρει την πρόκριση στο Main Round της διοργάνωσης.

Σήμερα υπάρχει ρεπό σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων και η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρήκε την ευκαιρία και επισκέφθηκε το μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων αποδίδοντας φόρο τιμής μια κίνηση η οποία σχολιάστηκε θετικά από τους οικοδεσπότες.

Αφού κατέθεσαν στεφάνι έγραψαν και στο βιβλίο θυμάτων που υπάρχει στον χώρο αναγράφοντας το μήνυμα: "Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας απονέμει φόρο τιμής στα θύματα της Αρμένικης Γενοκτονίας"!

Ιστορικά η Γενοκτονία των Αρμενίων έγινε το 1915 από τους Τούρκους κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με τις Δυτικές και Αρμενικές πηγές να ανεβάζουν τον αριθμό των σφαγιασθέντων στο 1.500.000.

 

 

Πηγή: apoel.com.cy

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι