Menu

Ρόδος - Αρμενία τουριστική συμμαχία

Με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα της Αρμενίας, ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά φέτος την αεροπορική σύνδεση της Αρμενίας με τη Ρόδο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου, ο δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Αρτούρ Γκασπαριάν της αεροπορικής εταιρείας της Αρμενίας Acti Tour Arm και Acti Tour Rus.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, την επιτυχή πορεία της πρώτης δοκιμαστικής σύνδεσης της Ρόδου με την Αρμενία καθώς και την προοπτική για την επόμενη σεζόν που δείχνει να είναι ευοίωνη.

Αφού αναφέρθηκε στους θρησκευτικούς και ιστορικούς δεσμούς των δύο λαών, ο κ. Χατζηδιάκος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη συνέχιση και την πύκνωση των δρομολογίων που θα φέρουν στη Ρόδο ακόμα περισσότερους Αρμένιους τουρίστες κατά την επόμενη σεζόν και ενημέρωσε τον κ. Γκασπαριάν για τη συνεργασία του δήμου με τον Σύλλογο Αρμενίων της Ρόδου και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή του, κατά το μήνα Οκτώβριο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο τουριστικός πράκτορας ο οποίος μέχρι πρότινος έφερνε στο νησί Ρώσους τουρίστες, τους οποίους και συνεχίζει να φέρνει, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα δρομολόγια από την Αρμενία που ξεκίνησαν φέτος από τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες, κατά τη νέα τουριστική περίοδο θα διευρυνθούν και πιθανόν να περιλαμβάνουν και πέραν της μίας πτήσης ανά δεκαήμερο, αφού οι Αρμένιοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Ρόδου.

 

 

Πηγή: Cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Sos & Victoria Petrosyan amaze on America’s Got Talent 2016

Sos & Victoria Petrosyan performed amazing quick-change acts in front of the live audiences and juries on America’s Got Talent 2016, reaching all the way to the quarterfinals. Their act amazed the audience and the juries resulting standing ovations for their stunning performance.

Husband Sos an Armenian and his wife Victoria an ethnic Russian “The New Generation of Quick-Change Artists” are four times Guinness World Records holders in High Speed Costume Change Illusion.

  • 2007 – 16 costumes in 2 minutes in Germany.
  • 2008 – 11 costumes in 1 minute in China.
  • 2008 – 12 costumes in 1 minute in Italy
  • 2011 – 13 costumes in 1 minute

They are decorated with many awards throughout their career.

Watch their amazing acts from America’s Got Talent 2016 bellow.

First Audition

Second Audition: Judge Cuts

Third Audition: Quarterfinals

 

 

 

Source: peopleofar.com

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι